Fifty Shades stupňuje lákačku

Filmy Knihy Novinky

Jedna z nejočekávanějších filmových adaptací tohoto roku už netrpělivě klepe na dveře. Téměř každý den se odkryje ždibíček informace vztahující se k jedné z nejznámějších erotických knih poslední doby. Ať už chcete nebo ne, ještě chvíli o filmu uslyšíte. V kinech se rozjely předprodeje lístků, některá data jsou už beznadějně vyprodaná a dokonce už i přístupy do kinosálů zdobí makety ztělesňující ústřední dvojici. A jak už to tak bývá, to rozhodně není všechno…

Největší haló nejspíš udělal první oficiální videoklip k titulní písni doprovázející tento lechtivý filmový kousek. V minulém článku jsme vám ukázali lyrickou verzi písně Earned it, teď tu máme stránku vizuální. Pozor! Sledovat jen na vlastní nebezpečí!

Fifty-Shades-Grey-06Videoklip má na svědomí samotná režisérka filmu, tedy Sam Taylor-Johnson, a rozhodně se s tím nepárala. Největším překvapením videoklipu je totiž Dakota Johnson, která si v klipu střihla „menší“ roličku.

Ukázala se ve videoklipu téměř nahá, ukrytá jen v titěrných tělových kalhotkách a podprsence, svázaná lanem a vypadající téměř bezmocně, přitom pořádně přitažlivě. Tedy… alespoň tak o tom mluví zahraniční média. Existuje také video o samotném natáčení, na které se můžete podívat zde.

Fifty-Shades-Grey-soundtrack

Byl také uveřejněn seznam skladem k celému filmu, soundtrack bude v prodeji od 10. února a vypadá hodně dobře:

1 „I Put A Spell On You (Fifty Shades of Grey)“ – Annie Lennox
2. „Undiscovered“ – Laura Welsh
3. „Earned It (Fifty Shades Of Grey)“ – The Weeknd
4. „Meet Me In The Middle“ – Jessie Ware
5. „Love Me Like You Do“ – Ellie Goulding
6. „Haunted (Michael Diamond Remix)“ – Beyoncé
7. „Salted Wound“ – Sia
8. „Beast Of Burden“ – The Rolling Stones
9. „I’m On Fire“ – AWOLNATION
10. „Crazy In Love (2014 Remix)“ – Beyoncé
11. „Witchcraft“ – Frank Sinatra
12. „One Last Night“ – Vaults
13. „Where You Belong“ – The Weeknd
14. „I Know You“ – Skylar Grey
15. „Ana And Christian“ – Danny Elfman
16. „Did That Hurt?“ – Danny Elfman

Ven se také dostal oficiální videoklip k písni Elli Goulding, Love Me Like You Do, v němž uvidíme několik záběrů z filmu:

A přezpívaná Crazy In Love od Beyoncé:

Zajímavé je třeba také to, že se na soudtracku dočkáme nového aranžmá písně Franka Sinatry, konkrétně jde o Witchcraft, dokonce se objevuje i přezpívaná verze písně I’m On Fire, kterou původně nazpíval Bruce Springsteen. To samozřejmě není všechno. Nesmíme zapomínat na to, že se na scénické hudbě k filmu podílí také skvělý Danny Elfman. Dvě jeho písně se dostaly i do klasické soupisky soundtracku.

Dále bylo oznámeno, že se nemusíme bát, že bychom ve filmu uviděli „neslavnou“ tampónovou scénu. Kdo četl, ví, kdo nečetl, raději po tom nepátrejte, není to zrovna něco, co byste nutně museli vidět. Osobně jsem ráda, že se tohoto momentu nedočkáme, jinak by mi v tom kině asi bylo hodně zle. Režisérka přiznala, že se s touto scénou do filmu ani nepočítalo. Stejně jako s hromadou dalších, protože pak by film neměl takřka žádný pořádný děj, jen samé lechtivé scény.

Dakota Johnson se tento měsíc objevila na titulce amerického VOGUE, kterému poskytla také rozhovor. Rozpovídala se o tom, že jí vyhovuje, že je prozatím v davu lidí nerozpoznatelná, i když ví, že se to s příchodem filmu může diametrálně změnit. Celý rozhovor si můžete přečíst zde.

No a na závěr si můžeme dát pár dalších fotek z filmu a televizních spotů:

Zdroj informací a obrázků: PopSugar.com, Hypable.com, EW.com, VOGUE.com Hollywoodreporter.com,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge