Fifty Shades of Grey bude přece jen lechtivější

Filmy Knihy Novinky

Tedy, alespoň to vyplývá z nedávno uveřejněného hodnocení filmu písmenkem „R“, které se v zahraničí dává filmům, na které je omezený vstup pro diváky mladší 17-ti let.

Fifty Shades 09Rozhodla se tak americká filmová asociace a to s odůvodněním, že je ve filmu použit „silný sexuální podtext včetně dialogů, neobvyklé chování a viditelné odhalování“. Znamená to tedy, že přece jenom v kině uvidíme nějaké ty pikantnosti? Jestli bude mít film omezenou přístupnost i u nás… se teprve uvidí.

Jamie Dornan dokonce v jednom z rozhovorů přiznal, že měl na place k ruce také odborníka na S&M hrátky, aby věděl, jak přesně má určité scény zahrát, aby působily opravdu věrohodně. Šlo prý o stejného člověka, kterého viděl v jednom z privátních sklepení, kam šel hledat inspiraci pro film. „Šel jsem tam, nabídli mi pivo a pak dělali… to, co dělávají. Viděl jsem dominanci a submisivitu… a pak jsme se dohodli, že nám pomůže u filmu.

Kromě toho se také přiznal k tomu, že během natáčení sexuálních scén musel své nádobíčko nacpat do tělově zbarveného pytlíčku, což ho zrovna dvakrát nelákalo, ale už při podpisu smlouvy si dal jasnou podmínku, že jeho intimní partie ve filmu rozhodně nebudou, o čemž jsme vás informovali už dříve. Zároveň přidal informaci o tom, že skutečné S&M opravdu není tak sexy, jak by si někteří představovali.

A jako bonus tu pro vás mám dva songy z filmu:

 

EDIT: Před pár minutami se objevila informace o tom, že film možná nakonec nebude ohodnocen jako mládeži nepřístupný, jeden z producentů ovšem oznámil, že se pravděpodobně budou promítat dvě verze. Tak uvidíme, jaká bude pravda.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, HollywoodLife.com, POPSugar.com, MTV.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge