Emma Watson si zahraje Belle v hrané verzi Krásky a zvířete

Filmy Knihy Novinky

…a internet se může zbláznit! Už to tak bude, nejoblíbenější z Harry Potter tria o sobě dává poslední roky hodně vědět. Ať už svými filmy, nebo svou angažovaností na poli rovnoprávnosti žen a mužů v kampani #HeForShe. A teď potěšila hromadu svých fanoušků touto milou zprávou.

Emma Watson

Disneyho verze Krásky a zvířete spatřila světlo světa v roce 1991 a vyhrála Cenu Akademie za produkci. O hrané verzi se mluví už dlouho a když Disney letos do kin vypustí hranou verzi své Popelky, proč to nezkusit i s ostatními oblíbenými pohádkami?

Na režisérskou stoličku usedne Bill Condon, který režíroval obě filmové části posledního dílu Stmívání a oblíbené Dreamgirls. Potvrdil, že se ve filmové verzi bude zpívat stejně jako je tomu u klasické pohádky. Dojde na oblíbené melodie, ale i na nějaké ty novinky. Scénář by si měl vzít na starost Stephen Chbosky, jehož můžete znát díky skvělé knize Charlieho malá tajemství. Shodou okolností si Emma zahrála ve filmové verzi.

Filmové „zvíře“ ještě obsazeno není, takže můžeme napjatě očekávat, koho tvůrci k Emmě nakonec vyberou. Produkce filmu by se měla rozběhnout ke konci roku 2015. Je docela legrační, že si většina fanoušků už dlouho přála, aby si filmovou Belle zahrála opravdu Emma. Vznikaly různé montáže a dokonce i nějaké ty petice.

Emma měla původně hrát v umělečtější verzi stejného příběhu pod režisérskou taktovkou Guillerma del Toro, ale z natáčení nakonec sešlo, když dal režisér od projektu ruce pryč. Kromě toho se také mluví o filmové verzi Knihy džunglí, kterou by měl režírovat Jon Favreau (má na svědomí například trilogii Iron Man) a v kinech by se měla objevit v dubnu 2016.

Nevím, jak vy, ale já se rozhodně těším! A pokud to bude zpívaná verze, mě natěšení jen stouplo. Proto si na závěr dejme titulní píseň ke kreslené pohádce a těšme se společně:

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, PageToPremiere.com, EW.com,

3 thoughts on “Emma Watson si zahraje Belle v hrané verzi Krásky a zvířete

  1. Jo konečně zas uvidím herečku Emmu Watson sem její fanda viděl jsem všechny dili o Harrym Potterovi a těšíme se az ji uvidím v plném kráse 2015.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge