Outlander láká na pokračování první série

Knihy Novinky Seriály

Byli jsme jedni z prvních, kdo vám přinesl zprávu o tom, že se chystá seriál na motivy knižní série Diany Gabaldon. Snad jste společně s námi dychtivě sledovali díl za dílem a dostali chuť přečíst si hned všechny díly série, ačkoliv jde o pořádné bichle.

Prvních 8 dílů uteklo, ani pořádně nevíme jak, a už od konce září musíme čekat na pokračování, protože jak se zdá, Outlander se stal silně návykovým seriálem. Teď nám tvůrci ale konečně ukázali, na co se můžeme těšit! Nebo čeho se bát?

Ach to čekání až do 4. dubna! Je docela vtipné, že autorce trvalo přes dvacet let, než se její dílo dočkalo hrané podoby, alespoň že ve Starz ví, že seriál táhne, protože se můžeme těšit na druhou sérii.

Outlander v současné době běží také v češtině na AXN White a musím říct, že v češtině to zní krapet zvláštně, ačkoliv pravou skotštinu ponechali, ten přízvuk u klasické angličtiny v té češtině bohužel – a logicky – zaniká.

No a na konec tu pro vás mám jednu libůstku. Pokud byste měli dlouhou chvíli a chtěli si uvařit něco dobrého, zkuste se inspirovat v kuchyni Outlandera – Outlanderkitchen.com.

Zdroj informací a obrázků: PageToPremiere.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge