Natáčení Inferna začne příští rok

Filmy Knihy Novinky

Pokud jste neslyšeli o knihách Dana Browna, nejspíš žijete někde pod kamenem. I když jste je nečetli, mohli jste vidět alespoň první dva filmy, které vzbudily vlny kontroverze i uznání a jak to tak vypadá, na další film nebudeme muset čekat zase tak dlouho.

Felicity-Jones-Tom-Hanks-InfernoPůvodně se mluvilo o tom, že se jako třetího filmu dočkáme filmové verze knihy Ztracený symbol, ale filmaři se rozhodli knihu přeskočit a pustit se do akčnějšího Inferna.

Tom Hanks si opět střihne roli Roberta Langdona, který tentokrát ztratí paměť a vypadá to, že Felicity Jones by si měla zahrát Siennu Brooks, ženu, jenž mu bude s navrácením vzpomínek pomáhat.

InfernoSpolečnými silami musejí prozkoumat tajemství Danteho pekla, zatímco objeví upravenou verzi Botticelliho Mapy pekla. Brzy se sami stanou pohybujícím se cílem pro řadu nepřátel.

Felicity Jones jsme nedávno mohli vidět v druhém díle Spider-Mana, v současné době září v životopisném filmu Stephena Hawkinga, Teorie všeho, a pamatovat si ji můžete také z filmu Vášeň mezi řádky.

Inferno je čtvrtým dílem série z pera Dana Browna. Vydání knihy bylo vysoce očekáváno a drženo pod rouškou tajemství. Jakmile Inferno v roce 2013 vyšlo, vzbudilo obvyklou vlnu obdivu i odsuzování.

Natáčení filmové adaptace začne v dubnu příštího roku a na režisérskou stoličku si opět sedne Ron Howard, který stojí za úspěšnou Šifrou mistra Leonarda i Anděly a démony. Uvidíme, jak to všechno dopadne.

Zdroj informací: Hypable.com, Argo.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge