Přichází seriálová verze Flynna Carsena – The Librarians!

Novinky Seriály

Pokud patříte mezi fanoušky knihovníka Flynna Carsena, pak by vám neměla uniknout tahle novinka. Už 7. prosince bude mít premiéru pilotní díl nového seriálu The Librarians (Knihovníci). Stojí za ním stanice TNT a vychází právě z filmů o Flynnu Carsenovi.

Nejznámější knihovník na světě? Pravděpodobně Flynn Carsen. Po třech televizních filmech, ve kterých Carsen cestoval po světě a hledal vzácné artefakty, se objeví také v seriálu, který rozšíří jeho filmový svět. Flynnovu roli si zopakuje Noah Wyle, nebude však patřit mezi „hlavní“ knihovníky. Seriál se bude zaměřovat hlavně na novou skupinu knihovníků, mezi které patří Eve Baird (Rebecca Romijn), Jake Stone (Christian Kane), Ezekiel Jones (John Kim), Cassandra Cillian (Lindsay Booth) a Jenkins (John Larroquette). Ze známých postav se objeví například Charlene (Jane Curtin) nebo Judson (Bob Newhart).

Seriál The Librarians se točí kolem starodávné organizace ukryté pod Metropolitní veřejnou knihovnou,chránící svět před tajným, magickým světem ukrytým všude kolem nás. Mezi artefakty uložené v Knihovně patří třeba Archa úmluvy, Kopí osudu, Jidášův kalich nebo Excalibur. Posledních deset let byl Knihovníkem Flynn Carsen. Za ta léta se vypracoval z knihomola s 22 akademickými tituly v energického dobrodruha zachraňujícího svět.

I když je Flynn naprosto úžasný, práce knihovníka se stala něčím, co nedokáže zvládnout jen jeden člověk. Proto byl na pomoc Flynnovi vytvořen tým čtyř lidí, aby bránili Knihovnu před temnými silami. Eve Baird (Romijn), vysoce kvalifikovaná agentka pro boj s terorismem, je zodpovědná za ochranu skupiny a udržování všech při životě. Jacob Stone (Kane) je olejářský dělník z Oklahomy s IQ 190 a encyklopedickými znalostmi historie umění; Cassandra Cillian (Booth) je osobitá mladá žena se speciálním nadáním na sluchové a senzorické vidiny spojené s vyvoláváním vzpomínek, známé jako synestezie; a Ezekiel Jones (Kim) je mistrem nových technologií a fanouškem starých klasických zločinců, který si užívá hraní role záhadného muže s nenechavými prsty. Na tým dohlíží hádavý Jenkins (Larroquette), expert na starověké tradice, který pracuje v Knihovně déle než si kdo pamatuje.

Nevím jak vy, ale já jsem právě našla svůj příští oblíbený seriál.

Zdroje informací a obrázků: IMDb.com, slashfilm.com, comingsoon.net

2 thoughts on “Přichází seriálová verze Flynna Carsena – The Librarians!

  1. Filmy se mi líbili, tak si seriál nesmím nechat ujít 😉 Ale tak trochu mi to připomíná Skladiště 13.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge