Nový trailer a další novinky ze světa Hobita

Filmy Knihy Novinky

Premiéra posledního dílu Hobita – Bitva pěti armád – se nezadržitelně blíží, proto filmaři přicházejí s dalšími a dalšími ochutnávkami, aby diváky patřičně naladili. Včera tudíž vypustili do světa druhý oficiální trailer a my se teď můžeme kochat… anebo se začít bát.

Poprvé tedy vidíme, jak by celá bitva měla vypadat, trailer samozřejmě nezapomněl ukázat i hromadu dalších akčních či emotivních a hrdinských scén. Vypadá to, že nás čeká opravdu velkolepé finále, na kterém si snad v kinech pošmákneme. Kromě traileru jsme se také dočkali odhalení další „podpůrné“ grafiky filmu, tedy bannerů a plakátů oblíbených postav:

Úvodní píseň posledního dílu, The Last Goodbye, pro film nazpíval Billy Boyd. Pokud je vám jméno povědomé, vězte, že se nejedná o nikoho jiného než o dobrosrdečného Pipina. A jako třešničku na dortu pro vás máme dvě videa. První se týká bezpečnostních instrukcí letecké společnosti Nového Zélandu a druhé nám ukazuje, jak vlastně vznikal Šmak.

 

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Collider.com

1 thought on “Nový trailer a další novinky ze světa Hobita

  1. Ta scéna v letadle je dokonalá 😀 Ani nevim co bych dělala já, kdybych tam potkala Elijaha 😀 by kvůli mě spadlo i letadlo!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge