Nádobíčko Christiana Greye ve filmu rozhodně neuvidíme

Filmy Knihy Novinky

Pokud patříte mezi milovníky světově oblíbené erotické série Fifty Shades, určitě netrpělivě vyhlížíte jakoukoliv informaci, fotku, či video z připravované filmové adaptace. Poslední zprávy ale všechny fanynky můžou mírně zchladit. Pan Grey nám v kinech neukáže všechno.

Fifty ShadesJaime Dornan, filmový představitel Christiana Greye, se nedávno nechal slyšet, že na filmovém plátně rozhodně jeho mužskou chloubu neuvidíme.

Ve skutečnosti to dokonce bylo tak, že se na tomhle bodě s filmaři domluvil ještě před samotným podepsáním smlouvy. Jamie tuto informaci odhalil v nedávném rozhovoru pro The Guardian, když se jej zeptali na to, jak moc erotiky v kině uvidíme.

Chcete oslovit co možná nejširší publikum, aniž byste je vyděsili nebo znechutili. Nechcete jim bezdůvodně ukazovat něco až přespříliš obrazného a pro někoho možná i ošklivého.

Když se jej zeptali, jestli ve filmu tedy nebude k vidění žádný sex, odpověděl: „Sam je velmi chytrá žena, takže určitě dojde na jisté velice sugestivní momenty, ale zatím jsem z filmu nic moc neviděl, takže je pro mě těžké něco hodnotit. Vím jen o věcech, které jsme točili, ale není to tak, že by ve filmu nebylo nic krapet akčnějšího.

Jaime se také přiznal, že knihu před podpisem smlouvy vůbec nečetl, ani jeho žena. Kvůli roli si samozřejmě udělal nějaký ten průzkum a zašel si ve Vancouveru do jednoho BDSM sklepení, kde pozoroval ženu, která si ráda nechala pořádně naplácat. Nemyslí si, že by lidé měli film hned odsuzovat, protože film je pouhou adaptací knihy. Samozřejmě jsou ve filmu lechtivé scény, ale není to jen o nich. Příběh se motá hlavně okolo dvou hlavních postav, o podepisování kontraktů, o právech, o souhlasu s tímto druhem sexu. Nejde o žádné znásilnění či nucený sex.

V zahraničí se stále vedou spekulace o tom, kolik se toho na plátna kin dostane a jaká bude přístupnost. Uvidíme, jak to nakonec dopadne. Ještě pár měsíců a film nám zaklepe na dveře. A na závěr si dáme malou lákačku na druhý trailer, který si odbude premiéru 13. listopadu:

Zdroj informací a obrázků: TheGuardian.com, ComingSoon.net, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge