J.R. Ward přichází s novou knižní sérií

Knihy Novinky

Oblíbená autorka, která čtenářům přinesla téměř nekonečnou paranormální romanci v podobě knižní série Bratrstvo černé dýky, rozhodně nehodlá sedět s rukama jen tak v klíně. Svým fanouškům v příštím roce přinese novinku.

AThe Bourbon Kingsčkoliv se prvního dílu nové série The Bourbon Kings nedočkáme dřív než 28. června 2015, už teď se autorka může pochlubit pěkně lákavou obálkou. Nová série se bude motat okolo osudů členů několika dobře zaopatřených velkých rodin v Kentucky, které zbohatly právě na bourbonu.

Bradfordovi jsou takoví Ewingové z Dallasu, plno drama, plno intrik, taková moderní variace na Panství Downton. Vlastně má série dost společného také s Bratrstvem černé dýky: velké emoce, epické příběhy, překvapivé zvraty a samozřejmě páry s hlubokou láskou.

Obálka prvního dílu se Ward velice líbí. Je na ní vidět sex, moc a skandál, vše zabalené do aristokraticky vyhlížejícího balíčku. Přeci jen, kdo dokáže odolat muži v obleku? Kniha ještě ani nevyšla a už je její námět nabízen televizním stanicím a filmovým studiím. Přece jenom jsou podobné příběhy teď docela v kurzu, není tedy vyloučené, že se se sérií v televizích nepotkáme. A jak tedy přesně zní anotace prvního dílu?

Po celé generace byli Bradfordovi synonymem pro královskou rodinu bourbonu. Jejich trvalé bohatství jim poskytlo prestiž a privilegia a také velice výhodné postavení, stejně jako čím dál tím více se rozrůstající panství, Easterly. Nahoře, dynastie, která podle všeho hraje vždy podle pravidel štěstí a dobrého vkusu. Dole, zaměstnanci, kteří se svými vlastními silami snaží udržet dokonalé pozlátko Bradfordů. A to se nikdy nemíchá.

Lizzie King, hlavní zahradní architektku Easterly, zkřížení obou světů málem zničilo život. Zamilovat se do Tulanea, martnotratného syna bourbonské dynastie, nebylo nic, co by měla v úmyslu či by to chtěla – a jejich hořký rozchod jí dal jenom za pravdu. A teď se, po dvou letech odloučení, Tulane vrací opět domů a s sebou přináší minulost. Nikdo nezůstane tímto návratem neovlivněný: ne Tulaneova krásná a bezohledná žena; ne jeho starší bratr, jehož hořkost a zlá krev neznají hranice; a rozhodně ne nevrlý patriarcha Bradfordů, muž s několika zásadami, málo zábranami a velkou spoustou oškloivých tajemství.

Zatímco v rodině panuje citelné napětí – profesionální i důvěrně soukromé – Easterly a všichni obyvatelé jsou vrženi do spárů neodvolatelné transformace a pouze ti nejmazanější přežijí.

Zdroj informací a obrázků: EW.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge