Rezistence má první plakáty

Filmy Novinky

Jelikož se s natáčením young adult adaptací opravdu roztrhl pytel, je těžké všechno zavčas stíhat. Ještě že máte nás, abychom vás informovali o tom, co se děje. Dneska se podíváme na novinky z natáčení druhého dílu Divergence.

Marketingový tým filmové podoby Rezistence (v angličtině Insurgent) přišel s velice zajímavou kampaní a tou je postupné odhalování 3D posterů hlavních filmových postav. Jelikož se film do kin oficiálně chystá 20. března příštího roku v 2D a 3D, proč neudělat také plakáty v 3D formě:

 

 

 

 

 

 

 

Plakáty byly v úterý oficiálně odhalovány na nejznámějších internetových stránkách s indiciemi na další přeskoky k odkrytí dalších postav. Všech 8 plakátů si teď už můžete také prohlédnout na oficiálních stránkách, kde si trochu s tím 3D zobrazením můžete i pohrát. Co na ně říkáte?

Fanoušky zarazilo, že má filmová Tris vlasy daleko kratší než je tomu v knize. Shailene Woodley to okomentovala tím, že nechtěla ve filmu nosit paruku, protože přece jenom je ve filmu hodně akčních scén a paruka málokdy vypadá při běhání jako opravdové vlasy a ne jako paruka: „Myslím, že je super mít pro změnu hrdinku s krátkými vlasy.

Poslední kniha – Aliance (v angličtině Allegiant) – by měla být pro potřeby filmu rozpůlena, takže se dočkáme celkově čtyř filmů. Uvidíme, jak si u fanoušků povedou.

Zdroj informací a obrázků: EW.com

3 thoughts on “Rezistence má první plakáty

  1. Čtyři filmy? To jako myslí vážně? Už to začíná být dost protivné a velmi okaté, jak se fanouškům pokoušejí vytáhnout z kapes čím dál víc peněz. Nic jiného to není:/

  2. To si s těma čtyřma filmama dělaj srandu? Proč, knížka není tlustá a jsem teda sice na začátku, ale nepřijde mi, že je nutné ji rozdělit. Tohle už je prostě jenom nenahrabanost filmového průmyslu a tahání peněz od fanoušků. Jsem tím docela zklamaná.

    1. V tom posledním díle se toho stane docela hodně, takže možná budou dva filmy lepší 🙂 Hlavně záleží na tom jak to pojmou a kde přesně knížku rozdělí. Ale je fakt, že dělit poslední knížku na dva filmy už je docela ohraný trik 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge