První trailer na druhé Avengers je konečně venku!

Komiksy Novinky

Pokud se stejně jako my nemůžete dočkat prvního května 2015, kdy má oficiální premiéru pokračování úspěšných Avengers, máme tu pro vás první ochutnávku, která nám všem to čekání pzříjemní. První trailer toho totiž hodně slibuje.

the-avengers-age-of-ultron-official-posterMarvel uvádí Avengers: Age of Ultron, epický sequel největšího filmu plného superhrdinů všech dob. Když se Tony Stark pokouší rozjet mírový program, nejde vše tak úplně podle plánu a něco se porouchá.

Všichni naši oblíbení hrdinové musí opět spojit síly, aby udrželi svět v rovnováze. Na scéně se samozřejmě objeví také nebezpečný Ultron, který má s planetou své vlastní plány a nezastaví se před ničím, aby jich dosáhl.

Osud celého lidstva opět stojí na neklidném spojenectví. Nečekané akce vydláždí cestu k epickému a jedinečnému celosvětovému dobrodružství.

Opět se můžeme těšit na oblíbené hrdiny jako je Iron Man, Kapitán Amerika, Black Widow, Thor, Hulk, Black Widow, Nick Fury, Hawkeye. Nově se nám představí Quicksilver a Scarlet Witch.

Trailer se měl oficiálně objevit až příští týden, ale Marvel se nejspíš rozhodl udělat chytrý marketingový tah a tvrdit, že byl vypuštěn dřív… a to Hydrou 😀

Marvel_Avengers

Na závěr si dáme přehled nějaké té grafiky a fotek z natáčení, abychom si měli čím zkrátit to čekání…

Zdroj informací a obrázků: Pagetopremiere.com, Hypable.com, EW.com

1 thought on “První trailer na druhé Avengers je konečně venku!

  1. Jupíííííííííííííííííííííí 🙂 to už se nemůžu dočkat!!!!! Jednička byla naprosto neuvěřitelně dokonale dokonalá, miluju ten ironický úsměc R. Downey Juniora i „buchty“ na Thorovo břiše 🙂 takže jupíííí 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge