Přece jen budeme lovit zombíky

Filmy Knihy Novinky

Kdysi dávno pradávno jsme vám přinášeli informaci o tom, že se dočkáme filmové adaptace knihy Pýcha, předsudek a zombie. Původně se tvrdilo, že se hlavní role zhostí Lily Collins, teď je samozřejmě vše jinak… a máme k filmu konečně také první fotografii.

Nastává čas seznámit se s nejslavnější rodinou románů Jane Austen, která se umí ohánět a zabíjet nebezpečné nemrtvé nestvůry, co by si rády pochutnaly na vašem masíčku. Zní to šíleně? Možná. Uvidíme, jak to dopadne.

Elizabeth (Lily James), Lydia (Ellie Bamber), Mary (Millie Brady), Jane (Bella Heathcote) a Kitty (Suki Waterhouse) nejsou jen svobodné, ale také velice nebezpečné sestry Bennetovy, kterým byste do cesty vážně vstoupit nechtěli. Nebude chybět nai nabubřelý pan Darcy (Sam Riley) a proradný Wickham (Jack Huston).

Lily James o své postavě říká: „Dokonce i v původním příběhu byla Elizabeth mezi svými současníky už svým smýšlením o ženách a svými sny pokroková.  Je to opravdová bojovnice. Je to ninja.“

Nakolik je naše milovaná Lizzie opravdu ninja uvidíme v kinech až v příštím roce. Natáčení začalo v září tohoto roku a na režisérské stoličce sedí Burr Steers.

Pride and Prejudice and Zombies

Zdroj informací a obrázků: EW.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge