Trailer k pohádkovému muzikálu Cesta lesem

Filmy

Na konec letošního roku se do kin chystá rodinný pohádkový muzikál Into The Woods (Cesta lesem). V adaptaci oblíbeného broadwayského muzikálu se tak setká hned několik známých pohádkových postav.

Pohádkové příběhy se stále těší velké oblibě, ať už jde o ty seriálové (Once Upon a Time), animované (Frozen) nebo klasicky hrané. Právě nová pohádka Cesta lesem, která přijde do kin 25. prosince, by mohla být dalším velkým hitem. Jedná se totiž o filmové zpracování úspěšného muzikálu oceněného několika cenami Tony, které zrežíroval Rob Marshall (Chicago, Nine). Navíc se může pochlubit vskutku hvězdným obsazením. Těšit se tak můžeme na Meryl Streep (Čarodějnice), Johnny Depp (Vlk), Anna Kendrick (Popelka), Chris Pine (Princ), James Corden (pekař) nebo Emily Blunt (Pekařova žena). Kromě těchto postav se však dočkáme také Červené Karkulky, Lociky, Jacka a obrů.

Původní muzikál vytvořili James Lapine a Stephen Sondheim. Hlavní postavou příběhu je čarodějnice, která se rozhodne dát za vyučenou několika postavám z pohádek bratří Grimmů.

Velkou škodou je, že se v traileru neobjevila žádná píseň. Jde však o první vlaštovku, takže se dalších lákadel ještě dočkáme. Do českých a slovenských kin dorazí snímek 8. ledna 2015.

Zdroje obrázků a informací: CSFD.cz, IMDb.com, hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge