Nové charakterové plakáty k Hunger Games: Mockingjay

Filmy

Listopad už se blíží! No dobře, možná ještě není tak blízko, ale kampaň k první části Hunger Games: Mockingjay (Síla vzdoru) je dávno v plném proudu. Hlavním tématem je rebelie Třináctého kraje a v podobném duchu se nesou i nové charakterové plakáty. Po videích a prvním traileru je tak čas na nějaké ty fotky.

mockingjay-movie-district-13-logo
Logo Třináctého kraje

Pokud patříte k těm, kteří četli celou sérii Hunger Games, pak jste na filmové zpracování třetího dílu určitě minimálně zvědaví. Můžeme si sice stěžovat, že celý ten trend rozdělování poslední knihy do dvou filmů (viz Harry Potter, Twilight Saga, Divergence apod.) je nesmysl, ale v případě HG si myslím, že nás tvůrci nezklamou. A pokud se vám nechce rok čekat na odhalení toho, co bude dál, tak si prostě přečtěte knihu.

Už dávno není tajemstvím, že Třináctý kraj nebyl zničen úplně a stále v něm žijí lidé. Žádný pohádkový ráj však nečekejte. Celý život v kraji se odehrává pod zemí, pod palcem to tu má prezidentka Alma Coinová a celé uspořádání společnosti je tak trochu vojenské. Ostatně první střípky atmosféry v kraji můžete nasát prostřednictvím už zmiňovaných plakátů:

lorde-mockingjay-soundtrackPomalu se začíná rýsovat také filmový soundtrack, u nějž má hlavní slovo zpěvačka Lorde. Posle jejích slov se dočkáme i umělců, o kterých jsme už roky neslyšeli. Ona sama by pak měla obstarat song k závěrečným titulkům. Bližší detaily zatím nebyly zveřejněny, takže teprve uvidíme, nakolik bude celé album ovlivněno vkusem Lorde.

Zdroje obrázků a informací: hypable.com

1 thought on “Nové charakterové plakáty k Hunger Games: Mockingjay

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge