První trailer na HG: Mockingjay je konečně online!

Filmy

O víkendu jste možná zaregistrovali, že byl na Comic Conu v San Diegu promítán první teaser trailer ke třetímu filmu ze série Hunger Games, Mockingjay, Pt. 1 (česky Síla vzdoru). Trailer byl exkluzivně vypuštěn pouze na tablety značky Samsung a prostřednictvím prodejen Best Buy. Dnes ráno jej však tvůrci filmu zveřejnili i na Twitteru.

Třetí kniha série Hunger Games bude rozdělena na dva filmy – prvního se dočkáme už letos v listopadu, druhého pak o rok později. Zatím není jisté, kde přesně se bude příběh dělit, ale určitě to bude v nějakém vypjatém momentu. Už teď se však můžeme těšit na Julianne Moore v roli prezidentky Almy Coinové, poslední scény s tragicky zesnulým Philipem Seymourem Hoffmanem jako Plutarchem, Stef Dawson v roli Finnickovy Annie nebo na Cressidu, kterou si zahrála Natalie Dormer. Chybět samozřejmě nebudou ani Katniss, Peeta, Hurikán, Finnick, Johanna, Diod, Cetkie a další.

Pokud jste se na trailer těšili stejně jako my, pak si ho pusťte klidně několikrát:

V minulých týdnech byly vypuštěny také první upoutávky, ve kterých hraje hlavní roli prezident Snow. Protože jsme jim nevěnovali samostatný článek, můžete si je pustit níže.


Ve druhém spotu se objevila také Johanna a Diod se svým pirátským vysíláním:


Nevím jak vy, ale my už se filmu nemůžeme dočkat! 

Zdroje informací a obrázků: hypable.com, youtube.com/TheHungerGamesMovie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge