Připravte se na Bitvu pěti armád

Filmy

V prosinci do kin zamíří závěrečný díl epické výpravy s trpaslíky, elfy, čaroději a jedním hobitem v hlavních rolích. Plnohodnotného traileru se dočkáme pravděpodobně až v říjnu, ale už teď si můžeme pustit první upoutávku k Hobitovi s podtitulem Bitva pěti armád.

Celý koncept filmového zpracování Tolkienova Hobita prošel od začátku několika změnami. Režisér Peter Jackson původně zamýšlel příběh rozdělit do dvou filmů, nakonec se rozhodl pro třídílnou ságu. A právě zmiňovaný třetí film měl nést podtitul celé knihy, tedy Cesta tam a zase zpátky. Před několika měsíci se však objevilo info o tom, že se nakonec bude jmenovat Bitva pěti armád. Dá se tedy předpokládat, že se bude velká část filmu soustředit na bitvu o drakův poklad.

Mezi fanoušky se dostaly také první plakáty zachycující Bilba (Martin Freeman)…

hobit-3-plakat

… a Šmaka ničícího Jezerní město.

the-hobbit-the-battle-of-the-five-armies-first-poster-hd

Do českých kin vyšle Warner Bros Hobita naposledy 11. prosince, ke slovenským kolegům by měl dorazit o týden později díky distribuci Continentalu.

Zdroje informací a obrázků: pagetopremiere.com, hypable.com

3 thoughts on “Připravte se na Bitvu pěti armád

    1. No konečně, jupííííííííííí:)
      Jen mám takový pocit melancholie, neboť je to naposled, co půjdu do kina na Tolkiena 🙁 další velká série končí, tak jako Harry Potter, zachvíli nebude mít ani cenu chodit do kina

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge