Fifty Shades of Grey začíná diváky lákat do kina

Filmy Knihy Novinky

Pokud patříte mezi fanoušky oblíbené erotické série Fifty Shades (v češtině Padesát odstínů), poznačte si čtvrtek jako soudný den aneb den, kdy se konečně dočkáme prvního oficiálního traileru k filmu, který se do českých kin dostane 12. února 2015. Dneska tu pro vás máme malinkou ochutnávku.

Začněme tím nejpikantnějším. Beyoncé na svém instagramu totiž uveřejnila krátký teaser na čtvrteční odhalení celého traileru. Nebudeme vás napínat, podívejte se sami:

Teaser toho neukazuje mnoho, přesto dokáže nalákat. O to překvapivější je to, že se do projektu zapojila samotná zpěvačka, jejíž melodie „Crazy in Love“ jde v pozadí ukázky rozeznat. Nikdy dříve se k žádnému filmu, či knihám výrazněji nepřipojovala, v tomto případě to ale vypadá, že film (i knihy) jdou ruku v ruce s jejím posledním eroticky laděným hudebním albem.

Podle posledních zpráv to dokonce vypadá, že se ve filmu objeví také manžel režisérky filmu, Aaron Taylor-Johnson, o němž se dříve spekulovalo, že by dokonce měl samotného „božského“ pana Greye hrát. Pak z šuškandy sešlo a tvrdilo se, že ve filmu rozhodně hrát nebude. Tak uvidíme, jakou roličku si nakonec ve filmu střihne. Možná půjde o malou, možná o větší, Aaron by si teď měl zahrát v druhých Avengerech, takže klidně může jít o něco většího.

A nakonec tu pro vás máme dvě nedávno vypištěné oficiální fotky a taky český plakát k filmu:

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, PageToPremiere.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge