Seriálu Outlander se dočkáme v létě

Novinky

Natáčení a produkce seriálu Outlander podle knižní předlohy Diany Gabaldon pod taktovkou televizní stanice Starz je v plném proudu. Začínají se tak objevovat různé detaily, fotky a videa. A to je do léta ještě daleko.

První sezóna bude mít celkem 16 dílů a bude pokrývat události celé první knihy. Na obrazovky stanice Starz se dostane letos v létě. Zatím však není jasné, zda bude odvysílána celá v kuse, nebo bude rozdělena. Ředitel stanice Starz, Chris Albrecht, už se dokonce nechal slyšet, že by byl v šoku, kdyby seriál nedostal i druhou řadu. Většina původních dramat této stanice to opravdu dotáhne i na druhou sérii, ale třetí řady se fanoušci dočkají málokdy.

Podívejte se na první oficiální trailer:

Seriál však nebude začínat stejně jako kniha. Úvodní scény totiž budou zachycovat Claire během druhé světové války. Pilotní díl tedy začne dvouminutovým prologem z polní nemocnice, ve kterém bude Claire představena jako zdravotní sestra ve svém živlu. Adaptace bude obsahovat i některé zvláště drsné scény, bez kterých se však neobejde a které jsou důležité pro vývoj jednotlivých postav. Krátce se ukáže i samotná Diana Gabaldon, která dostala mini roličku o dvou větách.

Nejnovější fotografie zachycuje Jamieho, který je zrovna mrskán kapitánem Black Jackem Randallem:

Outlander 2014

Další informace o seriálu najdete po kliknutí na tag Outlander pod článkem.

Zdroje informací a obrázků: insidetv.ew.com, pagetopremiere.com, deadline.com 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge