Epický trailer k Maleficent právě dorazil

Filmy

Jedním z očekávaných pohádkových filmů letošního roku je bezpochyby příběh o zlé čarodějnici Maleficent. Tak trochu unikátní pohled na protivnici Šípkové Růženky vypustí Disney do kin na konci letošního května.

O novém zpracování pohádky jsme vám přinesli první informace už během loňského roku, když se objevil plakát k filmu a několik fotek z natáčení. Mohlo by se zdát, že už měl být snímek dávno hotový a vydělávat velké peníze. Jenže spousta scén se natáčela na zeleném plátně a tak mají grafici možná ještě teď plné ruce práce. Že jim to opravdu jde, je krásně vidět v prvním traileru, který si dnes odbyl svou premiéru. Už dříve se však objevil krátký teaser, takže začneme právě jím.

Tuhle upoutávku už jsem viděla i v kině, kde film označili názvem „Zloba„. Osobně doufám, že se nakonec dočkáme původního názvu, protože by mohl přitáhnout více diváků, než nic neříkající titul. Ale teď už k tomu zbrusu novému traileru, který vás rozhodně navnadí více, než těch pár záběrů ze hry na schovávanou s Růženkou.

Při prvním sledování ukázky mi až naskočila husí kůže. Ponurá atmosféra, předělávka písně Once Upon a Dream od Lany Del Rey jako podkres a stvůry jako vytažené z Pána prstenů. Po komické dvojce Jeníček a Mařenka tu máme dílo, které svou děsivostí zatím vypadá, že by mohlo dělat čest své předloze z dílny Bratří Grimmů. Nemyslíte?

Česká premiéra byla distribuční společností Falcon předběžně stanovena na 29. května, slovenská v distribuci Saturnu až na 3. července.

Zdroje informací a obrázků: pagetopremiere.com

1 thought on “Epický trailer k Maleficent právě dorazil

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge