Známe datum premiéry Modré jako safír

Filmy Knihy Novinky

Pamatujete si ještě na německou filmovou adaptaci oblíbené knihy z pera Kerstin Geir, Rubinrot? Že ne? Ani se vám nedivíme, on se totiž snímek do českých kin vůbec nedostal a fanoušci se ho nedočkali ani na DVD. I když to vypadá, že se po něm slehla zem, opak je pravdou. Pokračování bude.

Nedávno se objevila informace o tom, že se Saphirblau (česky Modrá jako safír) přece jenom začíná natáčet. A teď už dokonce máme premiéru – 7. srpna 2014. V hlavních rolích se opět představí Marię Ehrich jako Gwendolyn Shepherd a Jannis Niewöhner jako Gideon de Villiers.

První filmový díl se knižní předlohy držel, jak se mu zachtělo, což nepotěšilo hlavně fanoušky série. Můžeme se tak jen domnívat, jestli se pokračování bude knižní předlohy držet více. O čem by tedy měl film být?

Modra jako safir knihaBýt čerstvě zamilovaná v minulosti vážně není dobrý nápad. To si přinejmenším myslí šestnáctiletá Gwendolyn, novopečená cestovatelka časem. Koneckonců mají oba s Gideonem docela jiné starosti. Například jak zachránit svět.

Nebo se naučit tančit menuet (A ani jedno není vůbec snadné!). Gwen má sice po svém boku několik dobrých rádců, ale když se Gideon začne chovat tajuplně, je jí jasné, že musí své hormony co nejdříve dostat pod kontrolu.

Jinak z toho, že láska nezná čas, nezbude vůbec nic!

 

A na závěr si dáme třešničku v podobě první uveřejněné filmové fotky.

Saphirblau

Zdroj informací a obrázků: ParanormalBooks.pl, CooBoo.cz

7 thoughts on “Známe datum premiéry Modré jako safír

  1. 7 srpna už bylo a film nikde :(( ani na youtube ani jinde na žádném webu je pravda že měl vyjít ???

  2. a dá se to alespoň někde stáhnout s titulky? rudá jako rubín už jsem viděla. ale toto nevím, kde stáhnout.

  3. Ahojky, saphirblau je ke stažení na uložto, ale bohužel v ruštině. Snad se najde někdo, kdo udělá titulky. Nic moc kvalita, ale fanoušek bere, co může 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge