Začalo natáčení Fifty Shades

Filmy Knihy Novinky

V pondělí 1. prosince padla první klapka Fifty Shades of Grey a autorka série E L James se s námi o tuto fotku nemohla nepodělit na svém Twitteru účtu, ale jak se zdá, mazaní fotografové jsou všude a tak už nám přinesli i první fotografie z natáčení.

Jak všichni čtenáři jistě ví, kniha se odehrává v Seattlu a tak jak tomu často bývá v takovém případě, se filmaři přemístili do levnější Kanady. Vancouver navíc není zas až tak daleko od Seattlu a tak to nebude poprvé, kdy si ulice Vancouveru zahrají Seattle. Ale ani natáčení mimo hranice Spojených států nezastavilo paparazzi, a tak se už teď můžeme kochat pohledem na pana Grey při jeho setkání s Anou v kavárně. Níže se můžete podívat na fotky a já očekávám spoustu poznatků, stížností a komentářů!

 

rita oraKromě fotek, které se objevily hned z prvního natáčecího dne, se na svém Twitterovém účtu pochlubila také teprve 23 letá britská zpěvačka Rita Ora s tím, že byla obsazena do role Christianovy sestry Mii. Rita je sice Britka, avšak kosovo-albánského původu, jaký jí dodává na exotickém vzhledu. Rita se prosadila na hudebním poli v loňském roce svými hity „How Do We Party“ a „R.I.P“ z alba, které neslo jednoduchý název „Ora“.

marcia gayDalší novinkou v obsazení je pak Marcia Gay Harden. Ta si zahraje Christianovu maminku Dr. Grace Trevelyan Grey. Marcia není ve filmu žádnou neznámou a byť jsme ji nedávno mohli vidět spíše v televizi (seriály The Good Wife, The Newsroom, nebo novinka The Trophy Wife), zahrála si v řádce filmů a v roce 2001 získala i Oscara za vedlejší ženskou roli ve filmu Pollock.

Ještě několik vedlejších postav své představitele nezná a tak uvidíme, koho se ještě dočkáme.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, ShelfToScreen.com, NYDailyNews.com, JustJared.com

1 thought on “Začalo natáčení Fifty Shades

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge