Nová série Richelle Mead dostala nové obálky

Knihy

V červnu dorazil na pulty světových knihkupectví první díl nové série Richelle Mead Age of X. Knížka Gameboard of the Gods měla původně modro-bílou obálku, nyní už je jasné, že dostane celá série odlišný kabátek.

O dystopické paranormálce Gameboard of the Gods jsme informovali už v červnu a o pár dní později jste si mohli přečíst také recenzi od Olgy.

Age of X se rozhodně liší od Richelliny dosavadní tvorby, která zahrnuje zejména paranormální série s urban fantasy prvky. Tentokrát se autorka vrátila ke knihám pro dospělé čtenáře a rovnou se vrhla na mix sci-fi dystopie, mytologie a tajemného příběhu. A podle zahraničních recenzí uhodila hřebík na hlavičku.

V květnu 2014 vyjde v USA další díl, The Immortal Crown. Květen je sice ještě daleko, ale na serveru ew.com už byla zveřejněna obálka knížky. A hned bylo jasné, že se celá série dočká změny obálek. Nové titulky více ladí s ostatními sériemi Richelle Mead, než ta původní. Jen se podívejte sami:

Teď už není žádným tajemstvím, že série vyjde také v češtině. V nakladatelství DOMINO, českém dvorním vydavateli knih Richelle Mead, už jsou přípravy v plném proudu.

Aby těch novinek nebylo málo, Domino dnes spustilo nové oficiální stránky právě Richelle Mead. Dočtete se tam spoustu informací o autorce samotné, o knihách i filmové adaptaci Vampýrské akademie.

richelle-mead-cz
Spolu s webem začala fungovat také oficiální facebooková stránka autorky, kde se bude objevovat vše podstatné, o čem by měli čeští fanoušci vědět. Nezapomeňte proto lajknout https://www.facebook.com/richellemeadcz!

richelle-facebook

Zdroje informací a obrázků: ew.com, goodreads.com, richellemead.cz, facebook.com

2 thoughts on “Nová série Richelle Mead dostala nové obálky

  1. Ahoj,
    chtěla jsem se zeptat, zda u nás vyjde její série Dark Swan. Pokud někdo víte. Díky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge