Filmové Fifty Shades až v únoru 2015

Filmy Knihy Novinky

Entertainment Weekly přineslo jako první společnou fotografii ústřední dvojice z nadcházejícího filmu Fifty Shades of Grey. A ať už jste na film celý nažhavení a nemůžete se dočkat, nebo jej už předem z duše proklínáte a nechápete, jak na to někdo může chtít jít do kina, jedno je zřejmé, pozornosti se mu dostává víc než dost, a tak i zde poněkud platí pravidlo, že negativní reklama, je taky reklama.

Zásadní změnou není jen výměna hlavního představitele, ale i posun premiéry. Ta měla být v létě příštího roku, ale studio Universal se nakonec rozhodlo pro sv. Valentýna (14.2.) 2015. Takže jak se zdá, o přes rok bude největší romantikou vzít svého miláčka na Fifty.

A teď už k samotné obálce Entertainment Weekly. Ta vystihla pana Greye a Anastasii dokonale. Zatímco Jamie se na vás dívá podezřívavě a čiší z něj sebevědomí v jeho slušivém šedém obleku, Dakota (k mému příjemnému překvapení) působí křehce a trochu ustrašeně, a vy se tak jen ptáte, zda se bojí vás nebo toho muže, co si ji k sobě pevně tiskne rukou, v které drží pověstnou kravatu.

jamie-dornan-50-shades-of-grey-first-movie-photos-01

Dakota zmiňuje svoji přípravu na film: „Pochopitelně chci vypadat dobře nahá. Naprosto teď chápu, proč lidé cvičí, protože se pak cítíte naprosto skvěle.

Jamie naopak hovořil o tom, jak vnímá erotickou stránku filmu. „Jsem v tomto směru hodně otevřený. Vyrůstal jsem v hodně liberálním prostředí. Tím nechci říct, že bychom doma měli speciální místnost jen na sex, ale ten sex v knize mě nijak nešokuje. Je to důležitá součást příběhu. Nevěřím filmům, které nevyjadřují svoji sexuální stránku. Takže v tomto směru mi to vyhovuje.

I přesto, že změna hlavního představitele přinesla jisté komplikace, hlavní příčinou pro zpoždění natáčení je, že studio Universal chce více času na přípravu. Snad to bude jen k lepšímu. Nepovedených a podprůměrných filmů se dostane ven až příliš mnoho, takže ať už vylepšují cokoliv, snad to bude stát za to. Studio také věří, že jim premiéra na sv. Valentýna přinese větší výdělky a od těch se jistě bude odvíjet i případné pokračování.
Zdroj informací a obrázků: EW.com, JustJared.com, Hypable.com

2 thoughts on “Filmové Fifty Shades až v únoru 2015

  1. Pingback: psychic reading

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge