Bude Fifty Shades opravdu erotický film?

Filmy Knihy Novinky

Není nad to, když se věci dají do pohybu. Často se dočkáme oznámení, že nějaká kniha bude zfilmována, ale od zakoupení práv na danou knihu do doby, kdy se napíše scénář a začíná výběr hlavních postav, je to někdy nekonečné. V případě 50 odstínů šedi teď už však začíná pomalu ta zábavná část…

Eloise MumfordHlavní dvojice, na kterou byli všichni natolik zvědaví, už vybrána byla – jen pro rekapitulaci Dakota Johnson a Jamie Dornan. A teď se začínají objevovat jména herců vedlejších postav. Jak jsme vás již dříve informovali v roli Joseho se objeví Victor Rusak, Jennifer Ehle si zahraje Aninu maminku a Luke Grimes si zahraje Christianova bratra Elliota.

V posledních dnech se však dostali na veřejnost dvě další jména. Roli Aniny kamarádky Kate Kavanagh, která se měla původně zúčastnit onoho osudného rozhovoru s Christianem, si zahraje začínající herečka Eloise Mumford.

Max MartiniDalší odtajněnou postavou je pak Jason Taylor, Christianův bodyguard. Toho si zahraje Max Martini, kterého jsme nedávno mohli vidět ve filmech Pacific Rim nebo Captain Phillips.

Takže jak se zdá, o novinky teď aspoň na chvíli nebude nouze. Natáčení započne začátkem prosince, takže uvidíme, zda se dostanou na veřejnost nějaké fotografie, nebo si budeme muset na nějaké první střípky z natáčení počkat.

Nedávno se také objevila zajímavá zpráva týkající se erotického obsahu filmu. Jestli jste si také položili otázku, jak doslovně chtějí převést erotické scény na plátno, tak producent filmu Dan Brunetti přišel s myšlenkou, že by se filmu mohl dostat dvojí sestřih.

První verze, která by šla do amerických kin (a nejspíše i světových) by získala označení R, které v našem systému nejspíš nemá přímý ekvivalent, ale jedná se o dostupnost mladistvých mladších 17 let jen v přítomnosti rodičů nebo zákonných zástupců (nevím jak vy, ale já bych na takový film s rodiči teda nešla!). Každopádně, zde by byl obsah přizpůsoben i mladšímu publiku.

Druhá verze by se dostala do kin o něco později a ta by nesla označení NC-17 – tedy vhodná jen pro osoby starší 17 let bez výjimky. U této verze bychom se však moli dočkat i těch více pikantnějších scén.

Tak uvidíme, jak se jim tato myšlenka povede přenést do reálu, protože osobně si myslím, že když už natáčejí erotický román, tak by tam i ta erotika na tom plátně měla být a mladší osoby si holt musí počkat. Zatím si dejme lákačku na film v podobě dalších odtajněných fotek z photoshootu pro Entertainment Weekly:

Zdroj informací a obrázků: EW.com, ShelfToScreen.com, Hypable.com, Examiner.com

1 thought on “Bude Fifty Shades opravdu erotický film?

  1. Na těchto fotkách se mi už Jamie Dorman celkem zamlouvá jako Christian 🙂 Ale furt bych tam viděla jiného herce.

Comments are closed.