Seznamte se s Emmou!

Knihy Novinky Seriály

Pokud stejně jako my razíte heslo, že je knih Jane Austen zatraceně málo a vyhledáváte různé adaptace a zpracování vašich oblíbených románů, vězte, že na scénu po dlouhém očekávání přichází další webseriál.

V pondělí 7. října jsme se konečně dočkali prvního dílu Emma Approved. O tomto webseriálu jsme vás již několikrát informovali a tak pro všechny fanoušky Jane Austen a její Emmy (kteří jsou však trošku zdatnější v anglickém jazyce) je tu moderní vlogová variace.

V prvním díle se nám ihned představila mladá a poněkud sebevědomá (a iritující – jak má být) podnikatelka Emma Woodhouse. Ta právě oslavuje svoji 20. úspěšně dohozenou dvojici. Emma totiž pracuje v divizi „Dohazování a Životní styl“ ve společnosti Highbury Partners. Mimo jiné nám je již v tomto díle představen také Emmin fešný šéf Alex Knightley.

První zprávy mluvily, že seriál se bude vysílat dvakrát týdně, ale zatím se objevily řeči jen o pondělním podvečeru – seriál se na Youtube Chanellu objevil po 8 hodině večerní našeho času. Každopádně, pokud se rozhodnete jej sledovat pravidelně, je možné si na YT přidat seriál do Subscribe – tak vám nikdy nový díl neunikne. Pod videem na YT taktéž naleznete odkazy na webové stránky Emma Approved stejně tak jako Twitter, Facebook, Tumblr či Google+.

Takže nevím jak vy, ale já už se těším na pravidelnou dávku Emmy.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, EmmaApproved.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge