Agent Coulson vstane z mrtvých na ABC

Komiksy Seriály

Den D pro fanoušky Marvelovských komiksů, seriálů a superhrdinů nastal právě dnes. Americká televizní stanice ABC totiž večer vypustí do vysílání první díl seriálu ‚Agents of S.H.I.E.L.D.‘

shield-posterO přípravách seriálu jsme informovali článkem už v květnu, od té doby však dorostl projekt do poměrně úctyhodných rozměrů. Je tak dobře vidět, že Joss Whedon nedělá nic napůl.

Na interaktivní webové stránce agentsofshield.com se tak můžete seznámit s agenty nebo si vytvořit vlastní vizitku. Mimo to jsou Agenti velice aktivní na twitteru, facebooku, tumblru či instagramu.

Pomalu jsou obsazovány další postavy seriálu. Ian Hart ztvární postavu Dr. Franklina Halla (a pozdějšího padoucha), Josh Cowdery bude Agentem Tylerem, Bodie Newcomb Agentem Mackem, dále se představí irská herečka Ruth Negga a další. 

Pilotní díl tedy bude odvysílán už dnes večer a můžeme se těšit na mnoho věcí: spoustu akčních scén, kvalitní filmové efekty, zmrtvýchvstání Agenta Gregga Coulsona a hlavně Whedonův nezaměnitelný styl. S postavami a procesem „výroby“ seriálu se můžete seznámit v následujícím videu:

 Zařadíte Agenty S.H.I.E.L.D.u mezi své aktuálně sledované seriály? Já rozhodně ano.

 

Zdroje informací a obrázků: instagram.com, spoilertv.com, tumblr.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge