Trailer na Blood Sisters už tento měsíc

Filmy Knihy

Ne, nešálí vás zrak. Opravdu bychom se prvního traileru na první film Vampýrské akademie měli dočkat už tento měsíc. Podívejme se, co se událo nového od našeho posledního článku. A že se toho událo hodně.

Největší zprávou bude nejspíš to, že natáčení oficiálně skončilo. Produkce jakékoliv větší informace nebo fotky úzkostlivě tají a herci fanoušky záměrně trápí svými fotkami za zákulisí:

Velké haló nastalo 23. července, kdy měl být odhalen první oficiální poster k filmu. Produkce fanoušky ovšem hezky převezla, protože místo fotky se jim dostalo interaktivního posteru. Můžete se podívat i na oficiální stránky filmu, kde by měla v roce 2014 začít oficiální registrace na Akademii Sv. Vladimíra.

VA posterA nakonec tedy ta zpráva o filmovém traileru. WeinsteinFilms na svém oficiálním Twitteru napsalo: „Možná dostanete trailer ještě tento měsíc, než vůbec odhalíme nějaké filmové fotky! Těšíme se, až toho s vámi budeme sdílet více…“ Takže teď můžeme jen držet pěsti, abychom se opravdu dočkali plnohodnotného traileru a ne jen nějaké ochutnávky, jako tomu bylo u plakátu. Přece jenom se datum filmové premiéry už blíží – 14. února 2014.

Zdroj informací a obrázků: FB.com/OfficialVampireAcademyMovie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge