Promofotky k 4. sérii Upířích deníků

Knihy Novinky Seriály

Prázdniny už pomalu spějí ke svému konci a televizní kanály začínají lákat na nadcházející seriálovou sezónu. Na internetu se tak začínají objevovat promo fotky a videa k novým řadám seriálových stálic i nováčků. Upíří deníky však dostaly nové fotky k sérii minulé.

Pátá řada seriálu The Vampire Diaries, u nás známého jako Upíří deníky, se objeví na obrazovkách stanice The CW až v říjnu. Elena a Caroline míří na vysokou školu, Matt s Rebeccou měli v plánu cestovat po Evropě a ostatní se budou pravděpodobně dále potýkat se vším nadpřirozeným, co je v Mystic Falls čeká. Nebo alespoň ti, kteří toho budou schopní. Než se tak však stane, vyjde 4. série na DVD a Blu-ray discích. A právě ke koupi těchto kolekcí lákají nové fotky, z nichž některé jsou inspirovány filmem Velký Gatsby.

Na fotkách jsou i členové původní rodiny, tedy Klaus, Elijah a Rebeka. Ti nyní dostali vlastní spin-offový seriál The Originals. Jak často budou tyto postavy zasahovat do děje TVD ukáže až čas, určitě však nezmizí definitivně.

Zdroje informací a obrázků: spoilertv.com, hypable.com

2 thoughts on “Promofotky k 4. sérii Upířích deníků

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge