Lionsgate zakoupilo práva ke knize Kate Atkinson

Filmy Knihy Novinky

Filmů není nikdy dost, tím se řídí nejedno filmové studio. Proto tu máme další knižní předlohu, z níž se nejspíš stane film.

Kniha poprvé vyšla v dubnu tohoto roku a už se dostala seznam bestsellerů New York Times, dokonce i Oprah a Marta Stewart knihu zařadily na seznam knih, které si v létě rozhodně musíte přečíst. Kniha Life After Life byla dokonce nominována do užšího výběru Women’s Prize for Fiction 2013.

Life After LifeChladné a zasněžené noci roku 1910 se narodila Ursula Todd, třetí dítě bohatého anglického bankéře a jeho ženy. Stejnou chladnou a zasněženou noc, kdy se narodila Ursula Todd, se ven dostane i něco, co její život navždy nezvykle poznamená. Nejen že roste, ale také umírá, a to opakovaně, různými způsoby. Je jasné, že pro ni historie má své plány: V Ursule spočívá samotný osud civilizace.

Divoce vynalézavá, temně komediální, překvapivě dojemné, takovou knihu Kate Atkinson čtenářům přinesla. Hraje si s časem i historií, vypráví příběh, který bere dech svou smělostí a nekonečnou překvapivostí.

Filmového scénáře by se měly ujmout Semi Chellas a Esta Spalding. Obě scénáristky jsou známé především v kanadském televizním průmyslu a s adaptacemi knih mají už zkušenosti.

Zdroj informací a obrázků: RedCarpetEndings.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge