Lákadla pro fanoušky Města z kostí

Filmy Knihy Novinky

Jako by nestačilo, že samotný knižní vesmír okolo Nástrojů smrti autorky Cassandry Clare na sebe velice dobře vydělává a film se brzy dostane do kin, produkce si chce své peníze dobře pojistit. A tak tu máme celou řadu vychytávek, po kterých zatouží srdce nejednoho fanouška.

Začněme třeba takovými tématicky laděnými a licencovanými šperky. Samotná Clare se pochlubila několika fotkami šperků ze světa Lovců, které si od 8. července můžete taky pořídit. Tedy, pokud vám nebude líto vyhodit 80 dolarů a poštovné za nějaký ten řetízek s runou. Celou nabídku šperků můžete najít zde. Můžete si pořídit náramky, prsteny. náušnice, řetízky, ale i manžetové knoflíčky.

 

Ani zdaleka nekončíme. Co takový speciální parfém? Angelic Power Perfume a Strength si můžete za 15 liber koupit v licencovaném eshopu.

CoB fan 07

CoB fan 06Kromě vůně na vás ovšem čeká celá řada dalšího merchandisingu v podobě placek, přívěsků, bloků, tetovaček, hrdníčků i oblečení:

Zdá se vám, že je těch věcí už docela dost? Pokračujeme! Tentokrát si budete moci díky Hot Topic zakoupit i oblečení, které je filmem hodně inspirováno a přebírá některé styly:

 

A jako bonus na závěr si dejme ještě posledních pár fotek:

 

Nevím, jak jste na tom vy, ale já když se na celou tu zápélavu věcí dívám, říkám si, že šílenství okolo Twilight nebo Hunger Games ještě nemělo takové rozměry. A počkejte, až se k City of Bones začnou dělat také panenky. Uvidíme, jestli se něco z toho dostane i k nám na trh.

Zdroj informací a obrázků: Play.com, HotTopic.com, PageToPremiere

3 thoughts on “Lákadla pro fanoušky Města z kostí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge