Knihy Daryndy Jones míří do Česka

Knihy Novinky Představujeme

Na pulty českých knihkupectví se chystá vtrhnout paranormální debutová série Daryndy Jones o Charley Davidsonové, soukromého očka a Smrtky v jednom.

První dva díly série Charley Davidson v češtině brzy uvede na trh nakladatelství BETA Dobrovský. Přesné datum sice zatím nebylo stanoveno, ale obě knihy jsou uvedeny v edičním plánu na tento rok. Série zatím čítá pět knih, na příští rok je plánována kniha šestá. Darynda Jones rozhodě patří mezi oceňované autorky, její průměrné hodnocení na serveru goodreads je 4,2 z 5 možných. Navíc je držitelkou několika knižních ocenění, jako jsou RITA nebo RWA Golden Heart.

first-gravePrvní hrob napravo

Anotace knihy: Originální „paranormální thriller” plný humoru, napětí a neuvěřitelných zvratů. Charley Davidsonová je soukromá detektivka, moderní žena s běžnými starostmi a problémy. To ovšem jenom na první pohled… Ve skutečnosti se narodila jako bytost s nadpřirozenými schopnostmi, která dokáže vstoupit do světa zesnulých. Zemřelé vidí všude kolem, může se jich dotýkat a oni jí pomáhají s řešením případů. Všechno je o to složitější, že vyšetřovatelku sleduje tajuplný muž, „syn Satanův”, jehož šarmu Charley nedokáže odolat. Kdo je ten záhadný hrdina, o kterém se jí zdají sny plné vášně? Je vůbec živý, nebo je mrtvý? A co by se stalo, kdyby mu podlehla?

second-graveDruhý hrob nalevo

Anotace knihy: Když se vídáte s mrtvými, může vám to pořádně zkomplikovat život. Charley Davidsonová, příležitostná soukromá detektivka, pracuje se zesnulými na plný úvazek. Přitahuje mrtvé jako maják. Pro démony je zkrátka neodolatelná… Tentokrát se Charley snaží pomoct své nejlepší přítelkyni Cookie v hledání její nezvěstné kamarádky. A jako by toho nebylo dost, záhadný Reyes, „syn Satanův”, opustil své pozemské tělo a teď Charley pronásleduje jako duch. Neměl moc na výběr, protože dokud byl v lidském těle, mučili ho démoni, kteří chtěli přilákat Charley. Reyes je odháněl ze všech sil… Protože kdyby se k ní dostali, přiblížili by se k bráně do nebe, což by byla katastrofa!

Zdroje informací a obrázků: KnihyCZ.cz, goodreads.com, DaryndaJones.com

1 thought on “Knihy Daryndy Jones míří do Česka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge