Čaroděj ze země Oz opět na scéně

Knihy Novinky Seriály

Americká televizní stanice CBS se rozhodla pustit do neobvyklého projektu. Na televizní obrazovky chtějí vypustit lékařské drama inspirované Čarodějem ze země Oz. Že si nedokážete představit, co mají lékaři a klasická pohádka, kterou zná každé americké dítě, společného?

Producenti z CBS se rozhodli zasadit nové lékařské drama do New Yorku a chtějí se nechat inspirovat postavami a událostmi z Čaroděje ze země Oz. Nad tímto zvláštním konceptem prý není třeba zoufat, protože na projektu se podle všeho podílí spousta známých jmen z televizních seriálů (Emily Fox, co napsala The Ghost Whisperer, a mezi producenty jsou Carl Beverly a Sarah Timberman, kteří se podíleli na tvorbě seriálů Justified a Elementary). Tvůrci doufají, že se seriál může stát jedním z projektů, co sice na první dojem působí značně šíleně, ale ve skutečnosti si svojí originalitou získá velkou spoustu fanoušků.

Jedinou snad nevýhodou (kterou se jistě američtí tvůrci nebudou zabývat), je skutečnost, že mimo hranice spojených států, Čaroděj ze země Oz není až tak známou záležitostí a tak evropskému publiku postavy jako Dorotka, Strašák, Plecháč nebo Glinda povětšinou příliš mnoho neříkají.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge