Beautiful Disaster má hotový scénář

Filmy Knihy Novinky

Ke konci března jsme spekulovali o tom, jestli se Beautiful Disaster (v češtině Krásná katastrofa) dočká své filmové podoby. No, vypadá to, že se práce posunula mnohem dál, než bychom si mysleli.

Beautiful DisasterVčera ve svém newsletteru autorka knižní předlohy, Jamie McGuire, odhalila několik důležitých informací. Předně dala svým fanouškům překvapivou zprávu o tom, že se jí do rukou dostal už kompletní scénář připravovaného filmu (respektive jde nejspíš o první draft scénáře na posouzení).

Filmová práva ke knize zakoupilo Warner Brosthers, produkce by se měl ujmout Donald De Line, Julia Hart napsala scénář. Brzy se na webovce McGuire má objevit speciální odkaz, přes který se fanoušci dostanou ke všem informacím týkajících se filmu.

Navíc by se v listopadu tohoto roku měla na zahraničních pultech objevit limitovaná edice druhého dílu série, Walking Disaster, která je v podstatě převyprávěním příběhu očima hlavního hrdiny Travise.

Autorka dokonce také definitivně potvrdila, že zrovna pracuje na prvním díle nové série, která bude na Katastrofu navazovat. Tedy… svým způsobem. Půjde o první díl zabývající se osudy bratrl Maddoxových. Série nese příznačný název – Maddox Brothers. První díl ještě jméno nemá, ale jeho vydání je naplánováno na rok 2014.

Zatím nebylo potvrzeno, jestli se dočkáme Walking Disaster také v češtině (a slovenštině), doufejme ale, že nakladatelství Fortuna Libri přání čtenářů vyslyší.

Zdroj informací a obráků: RedCarpetEndings.com

3 thoughts on “Beautiful Disaster má hotový scénář

  1. Nevíte jestli jsou už nějaké nové informace? Jako například, jestli se natáčí, jestli se ví herci nebo podobné?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge