Z úspěšné knižní série Gone možná bude seriál

Knihy Novinky Seriály

Oblíbená šestidílná young adult série z pera Michaela Granta se k fanouškům nejspíš dostane v podobě televizního seriálu. V roce 2009 se ještě mluvilo o filmu.

Michael Grant už před časem na svém osobním FaceBooku potvrdil, že jednal se dvěma společnostmi o možném prodeji práv ke zfilmování série do podoby vícedílného seriálu.

Gone bookJe to docela zvláštní, protože ještě do nedávna tvrdošíjně trval na tom, že ze série Gone rozhodně filmy nebudou. Seriál asi jeho uším nezní zase tak špatně.

Filmová práva k úspěšné knize BZRK například prodal už během května. Práva ke Gone zakoupilo Sony Pictures TV, které přineslo seriály jako Ztraceni nebo Perníkový táta.

Tato scifi dystopicky laděná knižní série vypráví osudy dětí a dospívajících pod patnáct let věku, které ze dne na den přijdou o své rodiče a vlastně všechny dospělé v okolí. Po všech se najednou slehne zem a děti zprvu neví, co si počít. Všichni ví, že se něco změnilo a že tato změna ovlivnila také některé z nich. Do hry vkročí notná dávka nadpřirozených schopností. Jenže jak dokážete nastolit řád mezi dospívajícími, kteří by si nejraději dělali, co se jim zamane…

Grant na svém Twitteru fanouškům slíbil, že pokud se přece jenom seriál dostane do výroby, budou součástí celého natáčení. Přece jenom na něco podobného čtenáři čekali už od chvíle, kdy byl v roce 2008 vydán první díl. Uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Zdroj informací a obrázků: PageToPremiere.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge