SERIÁLOBRANÍ: The Nine Lives of Chloe King

Seriálobraní Seriály

Televizní stanice ABC Family přinesla v roce 2011 teenage seriál ve stylu Catwoman. Před oficiální premiérou seriálu si stanice vymyslela originální počítačovou hru, kdy měli diváci odhalit tajemství egyptské kočičí bohyně Bastet. Výherci se pak dostali přímo na natáčení seriálu.

Podle knižní série: The Nine Lives of Chloe King ~ Elizabeth J. Braswell

O seriálu: Hlavní hrdinka Chloe Kingová zjistí, že má nadpřirozené schopnosti. Mezi ně patří nadprůměrná rychlost, hbitost, sluch a v neposlední řadě i šplhání po objektech díky svým drápům. Brzy zjišťuje, že je příslušníkem prastaré rasy. Navíc se dozvídá, že by mohla být tou, která ochrání svůj druh před lidskými zabijáky pronásledujícími její rasu po stovky let…(Serialzone.cz)

Seriál si odbyl svou premiéru 14. června 2011 a kvůli nízké sledovanosti byl po deseti dílech stažen z vysílání 16. srpna 2011. Scénář k seriálu vytvořil Daniel Berendsen na základě oblíbené knižní trilogie, kterou původně Braswell vydala pod pseudonymem Celia Thomson.

Pilotní epizoda seriálu k televizním obrazovkám přitáhla na 2 miliony diváků a u kritiků získal 68 bodů ze 100. V lednu roku 2012 prezident ABC Family, Michael Riley, prohlásil, že se pracuje na možném televizním filmu.

Oficiální stránky seriálu

Zdroje informací a obrázků: SerialZone.cz, Wikipedia.org

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge