První záběry z natáčení Divergentu

Filmy Knihy Novinky

Sice se má první oficiální video z Divergentu pouštět poprvé až na Comic-Conu v San Diegu, díky Entertainment Tonight ovšem máme malé nahlédnutí za scénu.

Včera se na všech zahraničních webech během dopoledne amerického času objevila informace o tom, že by se v úterý k večeru v pořadu Entertainment Tonight mělo objevit krátké nahlédnutí na natáčení Divergentu v Chicagu.

Celkové video bohužel nemá skoro ani minutu. I tak se ale můžeme podívat na několik velice zajímavých záběrů. Woodley ve videu o Tris říká: „Její rozhodnutí jsou neustále zmítány mezi tím, jestli být odvážná nebo být nesobecká.“ Zoe Kravitz, která hraje Trisinu kamarádku Christinu, prohlašuje, že věří, že bude jejich film úspěšný.

Kromě toho se na internetu objevují nové fotky z natáčení, tentokrát se podíváme na celou Trisinu rodinu:

Co se dalších novinek týče, editorka knih Veronicy Roth nechala na oficiální Tumblr nakladatelství nasdílet dokončenou korekci posledního dílu trilogie. Allegiant tak míří do tisku. Nakladatelství se ovšem letos rozhodlo nepouštět třetí díl pro dřívější recenze pro vybrané zahraniční blogery, jak tomu většinou bývá zvykem. Všichni čtenáři tak budou číst poslední díl ve stejnou chvíli, aniž by věděli, jaká kniha vlastně je.

Allegiant

A nakonec taková perlička. Film přijde do kin sice až v březnu příštího roku, produkce ovšem už teď začíná uvažovat nad soundtrackem. Už delší dobu se mluví o tom, že by se do konečného výběru mohla dostat také píseň Fire Starter od Demi Lovato. Samotná zpěvačka se vyjádřila v tom smyslu, že by rozhodně nebyla proti. Na svém Twitteru doslova napsala: „Fire Starter MUSÍ být v Divergentu. Je tak akorát NEOHROŽENÝ a jako TRIS.

Zdroj informací a obrázků: PageToPremiere.com, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge