Plány na zfilmování Ošklivých stále žijí

Filmy Knihy Novinky

Filmová práva ke knize Scotta Westerfelda Uglies byla prodána před více než dvěma lety. Od té doby se toho však moc neudálo a produkce filmové adaptace tak ustrnula na místě. Nyní to však vypadá na výraznější posun na cestě na plátna kin.

Scott WesterfeldDva roky zpátky, v červenci 2011, přiblížil Scott Westerfeld na Comic-Conu plány na filmový projekt Ošlivých s tím, že filmaři získali práva také na další knihy tetralogie, které se prodalo přes tři miliony výtisků.

Produkce filmu se měli ujmout John a Jordan Davisovi, jako scénárista filmu byl určen Jacob Forman. Speciální efekty pak měla na starosti společnost Lola, jejíž práci mohli obdivovat diváci filmů Captain America nebo Podivuhodný případ Benjamina Buttona.

Od tohoto oznámení však uběhla poměrně dlouhá doba a fanoušci série začali ztrácet naději, že by se filmu doopravdy dočkali. Nyní však Westerfeld na twitteru oznámil, že se na filmu stále pracuje a za tři týdny by se s nimi měl setkat na schůzce v Los Angeles. Pokud se schůzka vydaří a vše klapne, měly by následovat castingy, případně obměny produkčního týmu. O dalším vývoji vás budeme informovat.

Zdroje informací a obrázků: PageToPremiere.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge