Beautiful Bastard má scénáristku

Filmy Knihy Novinky

Na začátku dubna jsme vám přinesli informaci o chystaném českém vydání Božského bastarda. Kniha má velký úspěch především v zahraničí, u nás jsou reakce různorodé. Díky úspěchu se můžeme těšit také na filmovou podobu knihy.

Stephanie SanditzScénáře se chopila Stephanie Sanditz, která má za sebou scénář připravujícího se prequelu The Mortal Instruments, The Internal Devices. Exkluzivně pro BeautifulBastardFilm Sanditz potvrdila, že si ji najali z Constantin Film, aby scénář napsala. Už má sepsaných okolo 40-ti stránek.

Sanditz je původem herečka, která přesedlala na scénáristiku. Mohli jste ji vidět například ve filmu Kate a Leopold nebo televizních seriálech Právo a pořátek, či Madigan Men v epizodních rolích.

Jsem nadšená z toho, že budu knihu přepisovat do formy scénáře. Nejen, že je to vtipné a sexy, ale vážně mě začalo zajímat i přitahovat téma sexuální politiky na pracovišti. Hlavně ve směru, které pohlaví může víc ztratit – mužské nebo ženské? Líbí se mi příběhy, kde se ženy nebojí projevit a přijmout svou sexualitu, a muži právě takové ženy vidí jako sexy.

Zajímavostí může být, že Sanditz pracuje na několika dalších scénářích, mimo jiné také na scénáři k filmové/seriálové adaptaci Mediátora od Meg Cabot pro Greenestreet Films a FreMantle Media.

Zdroj informací a obrázků: BeautifulBastardFilm.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge