Witches of East End jako seriál, více informací

Knihy Novinky Seriály

Vypadá to, že se díky americké kabelové televizi Lifetime dočkáme seriálového zpracování knižní série z pera Melissy de la Cruz. Série vychází také v češtině pod názvem Čarodějky z East Endu u nakladatelství BB/art.

Witches of East End bookNa začátku ledna 2013 bylo ohlášeno, že si Lifetime objednalo scénáře k deseti epizodám seriálu Witches of East End. My jsme vás o tom informovali v březnu.

Scénáře pilotní epizody se chopila Maggie Friedman a na režisérskou stoličku usedl Mark Waters, který se momentálně věnuje natáčení Vampýrské akademie v Londýně. Pilot se natáčel už v říjnu 2012 v Jižní Karolíně, později v Georgii a když Lifetime ohlásilo, že půjde o celý seriál, začalo se uvažovat o Vancouveru v Kanadě.

Za produkcí stojí Maggie Friedman (Dawson’s Creek, Eastwick) a Erwin Stoff (The Matrix), společně s Fox 21. Rob Sharenow z programového oddělení Lifetime o seriálu říká: „Byli jsme z Čarodějek z East Endu nadšeni už od chvíle, kdy se nám podařilo zakoupit práva a naši přátelé z Fox 21 nám pomohli s převedením na televizní obrazovky. Je to jeden z nejvíce vzrušujících projektů, protože je celá show taková svěží, originální a přesně to pravé pro Lifetime.

Seriál bude vyprávět příběh Joanny Beauchamp a jejích dvou starších dcer Ingrid a Freyi, které nemají ani ponětí o tom, že jsou novou generací čarodějek. Snaží se poklidně žít v East Havenu, ale vše se změní v okamžiku, kdy si má Freya vzít bohatého muže z North Hamptonu. V městě se totiž probudí Temnota a Joanna bude nucena svým dcerám odhalit, co jsou vlastně zač.

Seriálová podoba se nebude striktně držet předlohy, což je vidět už z neoficiální synopse – v knihách totiž sestry o svém čarodějném odkazu vědí.  V hlavních rolích uvidíme známé i méně známé tváře: Joanna Beauchamp (Julia Ormond), Freya Beauchamp (Jenna Dewan-Tatum), Ingrid Beauchamp (Rachel Boston), Penelope Gardiner (Glenne Headly), Killian Gardiner (Daniel DiTomasso), Dash Gardiner (Patrick Heusinger, prý by měl být vyměněn), Matthew Torcoletti (Nicholas Gonzalez, také dojde k výměně), Hudson Rafferty (Tom Lenk), Wendy (Mädchen Amick).

Witches of East End by se na televizních obrazovkách měly objevit někdy během roku 2013. Uvidíme, kdy to nakonec bude.

Zdroj informací a obrázků: StarNewsOnline.com, BlueBloodsUniverse.Wikia.com, Deadline.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge