Sony Pictures Classics spustilo stránky pro Austenland

Filmy Novinky

Pamatujete si ještě, že jsme vás ke konci ledna informovali o tom, že Stephenie Meyer stojí za produkcí festivalového úspěchu jménem Austenland? Ne? Tak ve zkratce – jak by se vám líbilo být součástí světa knih Jane Austen? Pokud jste jejími fanoušky, mohl by to pro vás být velice silný zážitek.

Austenland sleduje příběh Jane Hayes, která utratí své celoživotní úspory za výlet do resortu ve stylu Jane Austen, kde se o ženy starají moderní „Darcyové“. Jane je totiž přímo fanatickou fanynkou Pýchy a předsudku a zoufale svého pana Darcyho hledá. Hlavně aby byl co nejvíc podobný Colinu Firthovi.

Po té, co si filmová adaptace knihy autorky Shannon Hale odbyla svou premiéru na festivalu Sundance, rozhodlo se Sony Pictures zakoupit práva k distribuci. Prozatímní plán je vypustit film celoplošně během srpna 2013. K té příležitosti také spustilo tématicky laděné stránky:

Austenland site

Sice se z nich zatím nic pořádného nedozvíte, ale i tak je to alespoň nějaký posun dopředu. Kromě toho také existuje oficinální stránka filmu na FaceBooku  i Twitteru.

A jako bonus tu máme ještě jednu lákačku:

austenland

Zdroj informací  a obrázků: MTV.com, PageToPremiere.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge