Pořádná dávka nových fotek z Divergentu

Filmy Knihy Novinky

Ano, víme, je toho hodně a hodně… a… prostě hodně. Jenže pokud jste fanoušky série, není pro vás fotek z natáčení nikdy dost! Proto vám přinášíme další pořádnou dávku, ať se máte na co těšit.

Entertainment Weekly přišlo tento týden s novou obálkou a článkem věnujícím se natáčení filmové adaptace Divergent. První fotky a scany časopisu jsme vám přinesli na našem FaceBooku, teď vám přinášíme fotky v lepší kvalitě, abyste se mohli pokochat.

Divergent EW

Veronica Roth o fotce s ruským kolem v pozadí řekla: „Zrovna jsem byla na place, když tuhle scénu natáčeli a možná jsem byla trochu víc emocionálně naložená. Tohle je totiž skutečné ruské kolo v Navy Pier v Chicagu. Takže nejen, že je krásné a obrovské, a že Shailene a Theo jsou báječní, ale tohle kolo je skutečná věc, kterou jsem si při psaní knihy opravdu představovala. Tehdy jsem ještě byla na vysoké, seděla v docela nepořádném bytě s šedým plyšovým kobercem, co byl cítit jako sušenky. Takže je to pro mě dost zvláštní okamžik.

 Kromě toho máme díky @epnebelle screeny článku z elektronické podoby časopisu:

 A jak vypadalo focení?

Díky On Location Vacations a Lady of Erudite máme také hromadu fotek z natáčení jedné z nejklíčovějších scén knihy:

A pro jistotu máme i nějaké to video:

 

Kromě toho jsme vás už informovali o tom, že Roth hodlá vydat další čtyři povídky z pohledu Čtyřky. Zpráva měla u fanoušků v zahraničí velký ohlas a mnoho z nich projevilo obavy, jestli se k ebookům budou moci dostat. Roth později oznámila, že po té, co všechny povídky vyjdou ve své elektronické verzi, dostanou také svou knižní podobu. Nakladatelství HarperCollins vydá všech pět novel dohromady v paperbacku i hardcoveru. Na speciálních obálkách k novelám pracuje Joel Tipple, který stojí za obálkami pro Grantovu sérii Gone i pro celou trilogii Divergentu.

Zdroj informací  a obrázků: EW.com, IAmDivergent.com, PagetoPremiere.com, Hypable.com, OnLocationVacations.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge