Peter Jackson se loučí s oblíbenými postavami

Filmy Knihy Zábava

Už od včerejška se internetem šíří zprávy o tom, že oblíbené postavy z původní LOTR trilogie končí své natáčení. Nejprve se Jackson rozloučil  s Ianem McKellenem jako Gandalfem, teď se loučí i s Orlandem Bloomem a my pro vás máme zajímavá videa i pár fotek.

lastshot

Tuhle fotku nahrál včera na svůj FB Peter Jackson postnul tuhle fotku se slovy: „Před pár minutami jsme dotočili poslední scénu s Gandalfem. Konec úžasného dobrodružství, které začalo v roce 1999. Je mi teď hodně smutno.

Kromě toho dnes na svůj oficiální YouTube kanál postnul tohle vtipné video, kdy si Legolas dělá legraci sám ze sebe i z tohoto oblíbeného videa:

A nakonec je tusled tří videí v reakci na sledování nejnovějšího traileru k druhému dílu Hobita, o němž jsme vás informovali už dříve. Peter Jackson se totiž rozhodl svým elfům ukázat video TORnHappyHobbit, jak sledují onen trailer, nahrál je, video umístil na svůj účet a mezi fanoušky si získalo ohlas. Reakce na sledování reakcí na sebe nenechala dlouho čekat, proto za sebou pro pobavení máte všechna tři videa:

 

 

A ještě na závěr malá třešnička, elfí trojka v časopise Empire. Nezdá se vám, že má Legolas něco s očima?

Empire2

Empire1

Zdroj informací, obrázků a videí: FB.com/PeterJacksonNZ, YT.com/user/pjacksonwingnutfilms, YT.com/user/TORnHappyHobbit

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge