Obálka House of Hades odhalena

Knihy Novinky

Americký knižní veletrh BEA se chýlí ke svému konci, přesto ještě neřekl své poslední slovo. Kromě odhalení obálky druhého dílu série Harry Potter se fanoušci dočkali také obálky vysoce očekávaného pokračování řecko-římské série Ricka Riordana.

Americká obálka knihy The House of Hades ukazuje Percyho Jacksona a Annabeth Chase v pekelné scéně, vypadá to, že se jen tak tak dostávají k východu. Sám Rick na BEA prozradil, že tohle je kniha, na kterou všichni fanoušci páru čekali.

house-of-hades-us-cover

Kromě americké obálky byla odhalena i ta britská, kterou s největší pravděpodobností v české i slovenské verzi nakladatelství Fragment převezme.

house-of-hades-uk-cover1

A o čem že kniha je? V závěru Znamení Athény se Percy s Annabeth zřítili přímo do podsvětí. Zbylých pět polobohů odložilo svůj smutek a rozhodlo se následovat Percyho instrukcí a najít Dveře Smrti na straně smrtelníků. Jestli se tedy dokážou probojovat nepřátelským územím a Percy s Annabeth dokážou přežít na druhé straně. Sedmička pak dokáže utěsnit dveře a zabránit tak Titánům, aby probudili Gaiu. Jenže Leovi vrtá hlavou, jak můžou utěsnit dveře a zároveň dostat Percyho s Annabeth ven?

Ale nemají na výběr. Jestli polobohové neuspějí, Gaina armáda nikdy nezemře. Nemají čas. Asi za měsíc Římané vpochodují do Tábora polokrevných. V sázce je tentokrát mnohem víc a hrdinové se budou muset ponořit až do těch největších hlubin Tartaru.

The House of Hades je čtvrtým dílem série Bohové Olympu. V zahraničí by kniha měla vyjít 8. října 2013, u nás v překladu se nejspíš objeví příští rok.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, PageToPremiere.com

4 thoughts on “Obálka House of Hades odhalena

  1. Páni! Ta US obálka je dokonalá (jako všechny ostatní).
    Ale co ta britská? No..ehm, jako mě doposud ani moc nevadily a třebas u dvojky a trojky se mi možná líbí více i ta naše, ale tato je DĚSNÁ. No, na to si asi nezvyknu! 😀

  2. Ta americká je vyloženě dokonalá, ááá! *slint* 😀
    A mně se zas tahleta britská narozdíl od obálky SoN a MoA líbí moc, popravdě mi zatím ze všech britských přijde nejhezčí… ale na US prostě nemá. 😀
    Jo, a pokud by to ještě nebylo zjevný, strašně se těším! 😀

  3. samozřejme ty obálky US byly vždycky lepší nechápu proč to flagment pořád odebírá od britů no knížka by měla vyjít v čr až v březnu 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge