Kdo bude režírovat Padesát odstínů šedi?

Filmy Novinky

Jen málokdo asi ještě neslyšel o proslaveném románu Padesát odstínů šedi spisovatelky E.L. James. Podobný humbuk panuje také kolem filmového zpracování knihy a fanoušci se ve velkém přou o to, kdo by měl představovat Anu a Christiana. Komu byla nakonec svěřena režie tohoto snímku?

Sam Taylor-JohnsonO režisérskou stoličku s vlastním jménem a logem Fifty Shades se ucházelo hned několik režisérů. Například Gus Van Sant natočil erotickou scénu, ve které si zahrál Alex Pettyfer, aby svůj zájem podložil činy. Producenti nakonec vložili své naděje do anglické režisérky Sam Taylor-Johnson. Ta zatím režírovala spíše kratší snímky, nebo biografický film Nowhere Boy. Nicméně ani scénáristka filmu, Kelly Marcel, nemá se psaním filmů příliš velké zkušenosti.

Filmové role zatím rozdány nebyly, premiéra filmu je však naplánována na léto, takže by se již brzy měly objevit informace o castinzích či přímo jména těch, kteří si ve filmu zahrají. Mezi nejvíce diskutované herce patří například Ian Somerhalder, Ryan Gosling, Matt Bomer, Lucy Hale nebo Anna Kendrick.

Zdroje informací a obrázků: hypable.com, pagetopremiere.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge