Je libo reality show ve stylu Catching Fire?

Novinky Seriály Zábava

Myslím, že nám je už všem jasné, že filmové a seriálové adaptace oblíbených, známých i méně známých knih young adult žánru táhnou. Po té, co americká televizní stanice The CW zavrhla seriál The Selection, pustila dál The 100 i The Originals (spin-off Upířích deníků), přichází s něčím, co tu ještě nebylo. S tématickou reality show a dalšími novinkami…

SupernaturalThe CW se v posledních letech opravdu činí. Po úspěšných, oblíbených a dá se říci, že i docela kultovních seriálech jako Smallville a stále bežících Lovcích duchů, přišly neméně oblíbené Upíří deníky a už méně oblíbené Tajemství kruhu.

Na komiksové universum svým způsobem navazuje Arrow, na pohádkovou linku a remake staršího seriálu zase Beauty and the Beast a jaký byl či nebyl sex před městem nám vypráví The Carrie Diaries.

I když to vypadalo, že The Selection je už dávno pohřbeno, vedení obdrželo přepracovaný scénář, který se líbil a zdá se, že z druhého castu zůstala pouze Aimee Teegarden. Druhým dystopickým želízkem v ohni na podzim bude již zmiňované The 100 a za upíry se v New Orleans poperou The Originals. Kromě toho se můžeme těšit i na nějaké ty nadpřirozené schopnosti v podobně epickém stylu, jaký jsme zažili u Stmívání. Nejspíš. Uvidíme, čím nás The Tomorrow People okouzlí, má jít o remake stejnojmenného britského seriálu ze sedmdesátých let.

To ale není všechno. V CW se nejspíš rozhodli přilákat ke svým obrazovkám ještě víc dospívajících. Původně mělo jít o seriál Battle Royal, jehož původní filmovou podobou nejspíš Suzanne Collins využila při psaní trilogie Hunger Games. Ten nevznikne, spíš dostane podobu reality show.

Capture si odbude svou premiéru 31. července. Princip tkví v tom, že se účastníci rozdělí do 12-ti týmů a po dobu 30-ti dnů budou pracovat na tom, aby se nenechali chytit. Každý tým bude mít dva členy, všichni se budou pohybovat v divočině a soutěžit mezi sebou o omezené zdroje.

Vypadá to, že každý týden bude jeden tým zvolený za Lovce a jeho úkolem bude za danou dobu pochytat co možná nejvíc členů ostatních týmů. Na každém soutěžícím bude umístěno sledovací zařízení, které se ostatním ukáže ve chvíli, kdy se zastaví na více než tři minuty. Samozřejmě v této show nebude docházet k žádnému zabíjení, přestože se soutěží o 250.000 amerických dolarů.

Reality show dozajista potěší všechny fanoušky Hunger Games. Je to od CW velice chytrý tah, jelikož je premiéra druhého dílu, Catching Fire, plánována až na listopad 2013.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge