Další charakterové plakáty z Města z kostí

Filmy Knihy Novinky

Už je to nějaká ta doba, kdy jsme vám naposledy ukázali poslední plakáty hlavních postav. Teď pro vás máme dva další.

CoB Alec

CoB Isabelle

Vypadá to, že má Cassandra Clare napilno. Kromě toho, že ukončila trilogii The Internal Devices a dopisuje poslední díl The Mortal Instruments, současně přichází také s The Bane Chronicles. Jak se ovšem ukázalo, není to všechno. Už jsme vás informovali o tom, že po skončení těchto sérií má v plánu začít se sérií The Dark Artifices, která dějově navazuje na The Mortal Instruments, jenže to není všechno.

Ve hře jsou další dvě série. První prozatím nemá žádné pojmenování, ale víme, o čem by měla být. Měla by se soustředit na vztah dvou Shadowhunterů. Ano, čtěte správně. Po Alecovi s Magnusem tu, zdá se, budeme mít další mužskou dvojici. Druhá série nese zkratkový název TLH a měla by se časově odehrávat v roce 1903, tedy bude navazovat na děj The Internal Devices. Vypadá to, jako by Clare neměla svého světa dost. Těžko říct, jestli je to dobře nebo ne.

V rámci BEA, tedy amerického knižního veletrhu, se odehrála také speciální VIP párty k chystanému filmu, City of Bones. Fanoušci si tak mohli přímo osahat filmové rekvizity i nechat si udělat to správné „tetování“:

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, PageToPremiere.com

1 thought on “Další charakterové plakáty z Města z kostí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge