Anne Hathaway se vrhá na produkci

Filmy Knihy Novinky

Podle The Hollywood Reporter má Hathaway do budoucna o zábavu postaráno. Nejen, že bude hrát, ale také bude stát za produkcí filmové adaptace knihy Charlotte Rogan, The Lifeboat.

The LifeboatAnne Hathaway by si měla zahrát hlavní roli dvaadvacetileté Grace Winter, která musí v roce 1914 bojovat o holý život za pomoci svého manžela po té, co za nevysvětlitelných okolností flablesbonus ztroskotá transantlantická loď Empress.

Skončí na přeplněném záchranném člunu, kde jsou lidé nuceni vydržet drsné podmínky, nedostatek potravy i vody, šílenství, slunce a nekonečné moře… To vše dokáže v lidech probudit jejich pravý charakter.

Příběh vypráví o tom, jak jedna žena, co před sebou měla novou budoucnost, přežije díky silné vůli a později bude souzena společností za to, jakým způsobem přežila.

Kniha vyšla v minulém roce také v češtině pod názvem Záchranný člun u nakladatelství Fortuna Libri.

Scénáře se ujme William Broyles Jr. Společně s Anne se k produkci postaví Tim Bevan, Eric Fellner a Liza Chasin z Working Title, a Suzan Bymel a Ben Forkner z Film 360″s. V současné chvíli není vybrán režisér.

Zdroj informací a obrázků: TheHollywoodReporter.com, GoodReads.com, Hypable.com, PageToPremiere.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge