Ravenswood má své hlavní představitele

Novinky Seriály

Už před časem jsme vás informovali o plánovaném spin-offu oblíbeného seriálu Prolhané krásky (Pretty Little Liars). ABC Family už pro nás má jména dvou hlavních herců.

Už dávno se ví o tom, že se stálým členem seriálu stane Tyler Blackburn, kterého z původního seriálu známe jako Caleba. Ten by měl Prolhané krásky opustit a diváci tak uvidí jeho cestu do Ravenswoodu ve speciálním halloweenském díle. Jaký dopad to bude mít na Calebův vztah s Hannou se teprve uvidí.

RavenswoodNovými tvářemi Ravenswoodu se stávají Brett Dier a Elizabeth Whitson. Dier si zahraje Abela, vlka samotáře a starší duši, která dokáže velice zapůsobit. Je na něm něco nebezpečného. Je těžké získat si jeho důvěru, ale své přátele si drží blízko a udělá pro ně vše.

Whitson bude hrát jeho dvojče, Olivii. Bývalou královnu školy, co svůj statut nedávno ztratila. Přichází na to, kdo je a kdo není její pravý přítel po té, co se k ní většina obrátí zády. Nedávné události tak nechají kdysi bezstarostnou Olivii tápat nad tím, co je opravdu důležité. Obě postavy by měly být představeny v halloweenském díle Lhářek.

Seriál Ravenswood vypráví o městě, které už po generace trpí smrtící kletbou. Pět cizinců právě tato kletba spojí a oni se tak ocitnou v pozici, kdy budou muset přijít na kloub dávné historii dřív, než bude pozdě. Za produkcí seriálu stojí Marlene King, Oliver Goldstick, Joseph Dougherty a Leslie Morgenstein.

Zdroje informací a obrázků: HollywoodReporter.com

1 thought on “Ravenswood má své hlavní představitele

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge