Producent Game of Thrones předpovídá 7 sezón

Knihy Seriály

Producent Frank Doelger se rozpovídal o životnosti oblíbené televizní série HBO. Rád by viděl další čtyři série.

Game-of-Thrones-season-3Na nedávných oceněních BAFTA získal seriál cenu Radio Times. Při rozhovoru pro Radio Times pak Frank Doelger odhalil informaci o tom, že se v současné době mluví o plánu pokračovat dalšími sezónami.

Zatímco spolu hovoříme, projednává se počet sérií. Třetí sezóna je vlastně jen polovinou třetí knihy, čtvrtá sezóna se pak podívá na druhou půlku knihy. George R. R. Martin napsal čtvrtou a pátou knihu, šestá a sedmá jsou rozepsané.

Ačkoliv mají tvůrci v rukou velké množství materiálu, nevypadá to, že by se přání fanoušků mohla splnit – s deseti sezónami se nepočítá.

Doufám, že pokud s námi fanoušci vydrží, dostaneme se až k sedmé sérii.“ Zanmená to, že oněch sedm sérií zahrnuje také poslední dvě nedopsané knihy? To Doelger neprozradil.

Tak si to spočítejme. Když je třetí a čtvrtá sezóna vlastně obsahem třetí knihy, znamená to, že poslední tři sezóny zůstávají pro čtyři knihy. Už teď se ví, že scénáristi si pomáhají a snaží se příběh urychlit a možná, že některé důležité prvky z páté knihy dokonce umístí už do třetí série.

Ať už to bude jakkoliv, scénáristé se nechali slyšet, že chtějí celý příběh odvyprávět. I kdyby to mělo znamenat, že si s Martinovou předlohou pohrají po svém.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge