Ochutnávka z nové Bridget Jones

Knihy Novinky

Od chvíle, kdy bylo oficiálně ohlášeno třetí knižní a nejspíš i filmové pokračování oblíbené smolařky Bridget Jones, uběhl nějaký ten čas. Nyní se nám ovšem Bridget připomíná.

Helen FieldingVe třetím díle se setkáme s trochu jinou Bridget – je starší, žije v dnešním Londýně a je naprosto pohlcena smskováním a sociálními médii. Podle názvu knihy to ale vypadá tak, že má stále problémy ve vztazích.

Třetí kniha Helen Fielding totiž ponese název Bridget Jones: Mad About The Boy. Na pulty zahraničních knihprodejců by se měl dostat už 15. října 2013. Každý je zvědavý, o jakého „chlapce“ se jedná a jestli pro Bridget opět nastaly problémy v ráji a Mark Darcy jí opět uniká.

Čtenáři se s příběhem obyčejně neobyčejné Bridget mohli setkat už v 90. letech, kdy vyšel první díl, Bridget Jones’s Diary. Prvního dílu společně s pokračováním Bridget Jones: The Edge of Reason se celosvětově prodalo na 15 milionu kopií a oba dva se dočkaly také své filmové adaptace s Renée Zellweger v hlavní roli. Nejspíš nikdo nezapomene na její skvělou scénu už v začátku:

Autorka kromě názvu knihy prozradila i malý kousek:

Středa 24.října 2012

23:27 Zrovna jsem zmáááškla ODESLAT. To jekonec, ne?

Vidíte, tohle je problém moderní doby. Kdyby to záviselo na několikadenním psaní dopisu, vůbec bych si nedělala tu práci a nehledala jeho adresu, pero, kus papíru, obálku, známku a nešla bych ven ve 23:30 najít nějakou poštovní schránku. Smska je pryč jediným stisknutím, jako nukleární bomba nebo řízená střela.

RANDÍCÍ PRAVIDLO Č.1

NETEXTUJTE OŽRALÍ.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Independet.co.uk, Yahoo.com, TheTimes.co.uk

3 thoughts on “Ochutnávka z nové Bridget Jones

      1. Spíš kolit bude let hlavní hrdince. Ve druhém díle jí bylo kolem třiceti. Tak bych tipla, že možná i čtyřicet.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge